zoeken Uitgebreid Zoeken
ITerio rondt succesvolle laptopuitrol af

Succesvolle laptopuitrol in Nederland en België door ITerio 
 
Deze zomer heeft ITerio gezorgd voor de preparatie en distributie van 200 nieuwe laptops naar medewerkers van Pro Industry en Wolfram Chain, verspreid over maar liefst 30 locaties in zowel Nederland als België.  De geleverde laptops zijn volledig voorbereid door ITerio, en waren direct operationeel. Hierdoor werd de IT-afdeling van Pro Industry volledig ontlast. 
 
Guido Postma, CDO Pro Industry:

“Door de gehele levering direct op de eindgebruiker te laten landen, in combinatie met een eigen asset managment systeem, verlopen de on- en offboardings van collega’s een stuk soepeler”

Advies op maat: Na een uitgebreide behoefte-inventarisatie en het testen van diverse laptopmodellen is er een weloverwogen keuze gemaakt die perfect aansloot bij de behoeften van Pro Industry. De beslissing viel op Dell Chromebooks, vergezeld van op maat gemaakte draagtassen met Pro Industry logo. 

Direct gebruiksklaar leveren: ITerio's voorbereiding omvatte de volledige deployment en labeling van de laptops. Elke laptop kreeg een uniek asset-label en werd door ITerio geregistreerd in het asset-systeem van Pro Industry. Verpakkingsmaterialen werden op ecologisch verantwoorde wijze afgevoerd en de laptops zijn vervolgens in de bijbehorende tassen verpakt.
 
Slimme logistiek: De volledige uitrol is binnen vijf dagen uitgevoerd waarbij de laptops aan de juiste medewerkers op alle 30 locaties, verspreid over Nederland en België, zijn afgeleverd. Een proactieve en persoonlijke opvolging zorgde voor duidelijke informatie over de verwachte ontvangsttijden bij de ontvanger.
 
En het resultaat? 
 
Medewerkers ontvingen hun gloednieuwe laptops en konden direct aan de slag: aanzetten, aanmelden en klaar. 
De IT-afdeling van Pro Industry is nu verlost van de last van preparatie, uitgifte en registratie van IT-middelen. Ook in de toekomst zal ITerio klaarstaan om IT-apparatuur klaar voor gebruik direct te leveren aan de diverse locaties en medewerkers van Pro Industry. 
 
Ook weten hoe ITerio het leveren van IT echt makkelijk maakt? Neem contact met ons op!