zoeken Uitgebreid Zoeken
Signage Displays

Signage displays zijn digitale schermen die gebruikt worden voor het tonen van informatie, zoals afbeeldingen, video's en tekst. Deze displays worden vaak ingezet voor bijvoorbeeld interne  communicatiedoeleinden. Denk aan het tonen van mededelingen, aankondigingen of nieuwsberichten.  Ze zijn dynamisch en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan veranderende omstandigheden of doelgroepen. Bovendien kunnen ze ook interactief zijn, bijvoorbeeld door middel van touchscreens. Dit maakt het mogelijk om de gebruikers meer te betrekken bij de getoonde informatie.

Bij de keuze van signage displays zijn enkele aandachtspunten van belang:

  • De locatie van de displays: Waar worden de displays geplaatst en wat is de lichtinval op die locatie? Hoe groot moet het scherm zijn om goed zichtbaar te zijn voor de doelgroep?

  • De technische specificaties: Welke technische specificaties zijn vereist voor de displays? Denk hierbij aan zaken zoals schermresolutie, helderheid en contrastverhouding.

  • De aansluitingen. Naast bekabelde aansluitmogelijkheden als HDMI, USB, DisplayPort of DVI bestaan er ook displays die draadloos kunnen worden aangestuurd via WiFi of Bluetooth.

ITerio helpt je graag met het maken van een keuze voor de juiste oplossing voor signage displays.

Show filters

List Grid
loading..