zoeken Uitgebreid Zoeken
ITerio wint aanbesteding Regio Gooi en Vechtstreek voor levering van laptops

ITerio wint aanbesteding Regio Gooi en Vechtstreek voor levering van laptops


ITerio heeft de aanbesteding van Regio Gooi en Vechtstreek gewonnen voor de levering en uitrol van laptops gedurende een periode van vier jaar. De beslissing is gevallen door de persoonlijke en dienstverlenende aanpak van ITerio.

Hoewel de prijs een belangrijke factor was, was het vooral hun unieke benadering van klantrelaties die indruk maakte op de besluitvormers. Door aandacht te besteden aan de specifieke behoeften van Regio Gooi en Vechtstreek en een toewijding aan samenwerking en maatwerkoplossingen, wist ITerio zich te onderscheiden van de concurrentie.

Voor Regio Gooi en Vechtstreek betekent dit partnerschap met ITerio meer dan alleen een leverancier voor laptops; het vertegenwoordigt een stap voorwaarts in hun streven naar efficiëntie en gemak in het gehele proces, van bestellen tot en met de uitlevering van laptops aan haar gebruikers.
In het eerste kwartaal van dit jaar hebben al diverse leveringen van batches met laptops plaatsgevonden, tot volledige tevredenheid van alle betrokken partijen.